Seçili Ürünlerde 3 AL 2 ÖDE Fırsatı!
Tüm ürünlerde ücretsiz kargo
Yeni sezon ürünler
Seçili Ürünlerde 3 AL 2 ÖDE Fırsatı!
Tüm ürünlerde ücretsiz kargo
Sanatın Aksesuarla Buluşması: Anne Çocuk Kolye Koleksiyonu

Sanatın Aksesuarla Buluşması: Anne Çocuk Kolye Koleksiyonu

ANNE ÇOCUK KOLYE
ANNE ÇOCUK KOLYE

Anne çocuk kolye koleksiyonu, anneliğin sonsuz gücünden ilham alan Cicekartstudio tarafından anne kolye, bebek kolye, anne bileklik ve bebek bileklik kategorileri altında; gerçek tatlı su incileri, doğal taşlar ve  gerçek Baltık kehribarı kullanılarak tasarlandı. Dünyanın en ünlü ressamlarının isimleriyle yola çıkan aksesuarlarımız, yaradanın kadına bahşettiği en güzel bağa şahitlik ediyor.

Annelik yolculuğunda bebeğiyle uyumunu aksesuarlarına taşımak ya da bir anne ve bebeğe özel bir hediye sunmak isteyenler için hazırlanan bu koleksiyon tıpkı çocuklar gibi benzersiz. Çünkü el yapımı bir bebek kolye satın aldığınızda başka hiç bir parçanın aynı olmayacağının garantisiyle bir özgünlük taahhüdü satın alırsınız. Hiç bir el yapımı ürün, doğal taş, baltık kehribarı ya da hiç bir inci bir diğerinin aynısı olmadığı gibi tüm koleksiyon tamamen emek ve sevgiyle üretilir.

Anne Çocuk Kolye Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Anne Kolye ya da çocuk kolye, bir annenin çocuğuyla arasındaki bağı göstermenin mükemmel bir yoludur. İster anneler günü için bir hediye seçin ister sadece size özel bir hediye almak isteyin anne çocuk takıları özellikle el yapımı ürünlerden hoşlananlar için harika bir seçenektir. 

Çocuk kolyeleri genel olarak kehribar taşı ile tasarlansa da sadece doğal taşlar ve birleşimleriyle üretilen ürünlerimiz de mevcuttur. Seçeceğiniz doğal taşların enerjisinin çocuğunuzla uyumlu olması en önemli detaydır. Örneğin Labradorit taşı çocuklarda eğitim hayatında başarı için kullanılabilirken kehribar taşı gaz sancıları için kullanılabilir. Ayrıca bazı çocuklar kolye yerine çocuk bileklik tercih etmek isteyebilir. Çocuk takı modelleri incilerden doğal taşlara kadar birbirinden şık ve anlamlı parçalarla Cicekartstudio koleksiyonlarında sizleri bekliyor. 

Anne Çocuk Kolye Koleksiyon İsimleri Nereden Geliyor?

Bir ressam olarak anne çocuk kolye koleksiyonunu tasarlama hikayem anne olmamla başladı. Sanatın aksesuarla buluştuğu Cicekartstudio anne kolye, bebek kolye, anne bileklik ve bebek bileklik modelleri bir çocuğun gözlerindeki mutluluk ışıltısını temsil ediyor.

Anne olmanın aynı zamanda sanatçı olmak olduğunu düşünerek tüm koleksiyonu dünyanın en ünlü ressamlarının isimlerinden aldığım ilhamla oluşturdum. Her anne bir ressamdır aslında, ilmek ilmek işler eserini; duyguyu sevgiyi, anlatmayı, adım atmayı, özgüveni, iyiyi, kötüyü, bildiğinin en güzelini verir can tanesine. "Bir anne öyle bir evlat yetiştirir ki tüm dünyayı değiştirebilir!" Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere tüm sanatçı anneleri sonsuz sevgiyle selamlıyorum.

Anne Çocuk Kolye Modelleri: Anneliği ve Bağlılığı İfade Eden En Anlamlı Hediye

Bir anneye hediye edebileceğiniz en duygusal parçalardan biri olarak, doğum hediyesi veya anneler günü gibi özel bir günde sevginizi göstermenin anne çocuk koleksiyonundan daha güzel bir yolu olamaz. Zaten bebek kehribar kolyeler uzun süre boyunca ve her durumda yeni doğum yapmış bir anneye hediye edilebilecek evrensel bir seçkidir. Gerçek doğal taşlar, baltık kehribarı, geri dönüştürülmüş doğal malzemeler kullanan Cicekartstudio, sevdiklerinize unutulmaz anlarında eşlik etmekten ve size özel üretilen kolyeler sunmaktan büyük mutluluk duyar.

Bebeğiyle kombin bir kolye, herkesin hediye olarak almaktan mutluluk duyacağı sade ve şık bir tasarımdır. Renlerin harmonisiyle Picasso kolyeyi, elegant çizgisiyle Monet kolyeyi, çakra ile uyumlanan Rembrandt kolyeyi, doğallığın zarafetini tamamen hissettiren Da Vinci kolyeyi, gerçek doğal taşlarla büyüleyen Van Gogh kolyeyi ya da ikonik tarzıyla öne çıkan Dali kolyeyi seçebilir sevdiklerinize unutulmaz bir sürpriz sunabilirsiniz.

Anne Çocuk Kolye Modelleri: Küçük Dokunuşların Büyük Etkisi


Cicekartstudio tasarım ürünler ile anne çocuk ilişkinize şık bir dokunuş katabilirsiniz. Farklı stillerde tasarlanan kombin kolyeler kişiselleştirilerek satın alınabilir. Böylece kolyenizde yaptığınız küçük bir değişiklik ile bebeğinizin baş harfini taşıyabilir ya da eşinizden izler bulabilirsiniz.

Günlük kullanımda oldukça ideal olan anne kolyeleri, minimal kolyelerinizle birleştirmek hoş bir görünüm sunar. Her çocuğun dolabında olması gereken bebek kolyeler, nesiller boyu saklanabilecek duygusal parçalardır. Geniş ürün yelpazesiyle Cicekartstudio bünyesinde beğenilerinize sunulan başta bebek kehribarlar, bebek doğal taşlar, bebek bileklikler ve diğer tüm çocuk kolye modelleri birbirinden kaliteli seçeneklerden oluşur. Doğal ve çok yönlü olması ile oldukça popüler olan modeller sizin fikirlerinizle gelişebileceğinden bize ulaşmanız halinde farklı tasarımlarda yeniden doğabilir.


Anne Çocuk Kolye Nasıl Kombinlenir? 


Anne çocuk kolyelerinin stil sahibi ve şık bir görünümü vardır. Tarih boyunca zerafetin sembolü olan incili anne kolyeleri günlük ya da özel günlerinizde neredeyse tüm kıyafetlerinizle uyumlu görünürken bebek diş kolyesi olarak bilinen kehribar, dengeli seçimlerle parlayabilir. Farklı doğal taş kolyelerle, anne çocuk kolyelerini eşleştirmek ikonik bir stilin en güzel yoludur.

İnci kullanılan anne kolyeler, çelik zincirler ya da eksta sade incilerle güçleneceği gibi doğal taş kullanılan anne kolyeler yine doğal taşlardan oluşan ince kolye takımlarımız ile karıştırılıp eşleştirilerek bir araya getirilebilir. Özgün tasarımlara sahip olan bebek kolyelerini farklı tarzlarda sunan Cicekartstudio, ruhunuza en uygun seçeneği bulmanız için sizleri bekliyor.